OM


8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR

För ca tio år sedan brände jag ut mig i jakten på att nå toppresultat som säljare. Egentligen hade nog min färd mot den berömda väggen startat många år tidigare.Kanske redan i tjugoårs åldern, då symptomen ofta debuterar. Jag har alltid varit en högpresterade person i allt jag företagit mig, främst i jakten på godkännande och behovet av bekräftelse.


När jag väl nådde väggen fanns ingen väg tillbaka....


Sedan 2010 tillbaka driver jag Masterway-a way of living samt webshopen A way of giving.se

Jag har hunnit utbilda mig till coach, mental coach, avspänningspedagog, stresshanterar, teambuildare.


Under dessa år har jag också gett ut två böcker som är baserade på mina upplevelser av vad som händer då man gång på gång väljer att köra över sig själv och sina behov - till hur man upprättar ett nytt sätt att leva på!

Böckerna kan du beställa på www.awayofgiving.seAtt föreläsa om livsstilsbättring på företag och föreningar är en annan del av mitt arbete och det går bra att kontakta mig angående innehåll och priser via mail eller mobil.

Jag  coachar även ute i naturen, det känns självklart eftersom naturen har varit och är en stor del av mitt välmående idag och något som de flesta mår väldigt bra utav. Antingen till fots eller på häst. De bästa resultaten när det kommer till att skapa ett liv utan stress är att göra det i så naturlig miljö som möjligt. Att vistas i naturen ger kropp och själ en naturlig avslappning och vår förmåga att ta till oss information samt integrera det vi lär oss sker lättare.


Vill du ha mer information kring denna typ av coaching, se under fliken Coaching och det går även bra att maila eller kontakta mig via telefon.

Väl mött!

0708-133323 lillebil.andersen@masterway.se
Snodden och jag!