Coaching


8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR

Funderar du på att anlita en coach och hur skiljer sig en coach från exempelvis en terapeut?


Som coach är huvudsyftet utveckling av något slag, det kan vara inom arbete, relation, sport eller livet i stort. Man befinner sig på en plats i livet, karriären, relationen och vill mot något ännu bättre. Inom coaching handlar det om att våga drömma, sätta mål och börja ta små steg mot sina drömmar och mål. Coachen hjälper dig genom kraftfulla frågor att hitta Dina svar, det presenteras alltså inget facit eftersom den som bäst vet vad du behöver är Du! (Detta visste du kanske inte från början, men du blir snart varse genom din coach`s frågor)

En terapeut lyssnar medan du pratar, hen kan komma med goda råd och i tradiotionell mening ingår inte en handlingsplan på samma vis som inom coaching.

Sedan 2010 då jag utbildade mig till coach har jag coachat traditionellt på kontor/mottagningsrum, men nu gått över till att coacha online via Skype eller zoom. Genom att använda både hypnos och NLP (neurolinguistisk  programering) som behandlingsmetoder  nås i högre grad en bestående förändring och utveckling än med endast samtal. Kontakta mig gärna för mer information!

lillebil.andersen@masterway.se


Då jag har en egen stress/utmattningsproblematik i bagaget har jag utvecklat Ridcoaching vilket innebär att en Häst också är iblandad:) och detta ger även mig de fördelar av coachingen som Du som klient också får!


Jag har många års erfarenhet av  stresshantering och är utbildad avspänningspedagog, stresshanterare och stresscoach. Mitt intresse för den mänskliga potentialen började inom idrotten och i slutet av -90 talet läste jag idrottspsykologi och är utbildad diplomerad mental tränare alltså Master i ämnet!För ridcoaching krävs inga förkunskaper och denna form av coaching används främst inom stresshantering. Enda kravet är ett hjärta som tycker om att vara nära djur och natur!


Hästen som används är en Nordsvensk kallblodstravare (gammal svensk ras) känd för dess stabila temperament samt klokhet. Hästen är väldigt lugn och mycket van vid att ha "nybörjare" på ryggen!

Vi träffas under  en och en halv timme, förbereder ridtur, rider i skogen under coachande samtal samt avslutar med utsläpp i hage.

Ridningen sker barbacka (utan sadel), syftet är att få kroppskontakt samt att sätta sätets funktion (spänna sig) åt sidan för att ett större lugn ska  infinna sig i kropp och själ! Det ingår även rörelser inspirerade ifrån Yogans värld samt avslappning och visualiseringsträning. 

Vinsterna med ridcoaching är många, nedan kan du läsa några utav dem:

Lugnare nervsystem, mindre kortisolutsläpp,

Dopamin och Betaendorfinfrisättning,

Glädje,

Närhet och kärlek,

Bättre andning,

Fokus på uppgiften,

Bättre balans,

Träning för hela kroppen,

Naturupplevelse och frisk luft,

Hitta till Nuet, lugnet och planera framtiden i små steg.

Varmt välkommen att prova på dessa olika typer av coaching som är mycket uppskattade!

Bor du en bit ifrån så kan vi komma till dig!

Det som krävs då är att du bokar minst fem tillfällen med ridcoaching  och bor du utanför Helsingborgs kommun betalar du körersättning.

Detta erbjudande gäller inom Helsingborgs kommun samt grannkommunerna!

Varmt välkommer med bokning eller frågor!


0708-133323

lillebil.andersen@masterway.se

         Prislista:

Coaching  50 minuter   800:-

Ridcoaching 90 minuter 990:-

Massage 30 minuter 350:-

Massage  45 minuter 450:-

Massage 60 minuter 600:-

Föreläsning 60 minuter - offert

Föreläsning 90 minuter - offert

Övriga tjänster såsom stresshantering, teamarbete, massage, coaching, rehabilitering på arbetsplats - skräddarsytt upplägg för just er, offert